Suntem o companie ce activam in principal in domeniul intretinerilor de piscine rezidentiale si comerciale de peste 10 ani. Ne mândrim cu fiind cei mai buni profesionisti in domeniul intretinerilor de piscine. Dezvoltarea si succesul companiei noastre se datoreaza daruirii si angajamentului dovedit de echipa noastra fata de calitatea serviciilor de intretinere piscine pe care le oferim clientilor nostri.

Oferim servicii accesibile si competitive de intretinere piscine cu rezultate pe deplin garantate.
Specialistii nostrii sunt instruiti pentru a identifica si rezolva cu rapiditate si eficienta orice problema legata de calitatea apei sau de functionarea defectuoasa a sistemului de filtrare-recirculare al piscinei dumneavoastra.

Pentru noi intretinerea unei piscine inseamna mai mult decat punerea in functiune a unui sistem de filtrare si a unui aspirator. Intretinerea unei piscine inseamna timp acordat unui proces ce implica verificarea periodica a parametrilor chimici urmariti si reglarea acestora in consecinta prin utilizarea de substante chimice adecvate si in cantitati corecte, precum si o verificare periodica a echipamentelor existente pentru o functionare a acestora la parametri optimi pe tot timpul sezonului.

ofera servicii accesibile de întretinere piscine in Bucuresti si zonele limitrofe, pe baza de abonament lunar, vizitele fiind efectuate saptamanal intr-o zi stabilita de comun acord cu dumneavoastra.

Daca va ganditi sa va lasati piscina in intretinere pe mana unor profesionisti, atunci noi suntem alegerea cea mai potrivita pentru tine.

SUNA ACUM PENTRU O COTATIE GRATUITA LA 0722.239.867!

Oferim de asemenea si urmatoarele servicii: echipare piscine existente cu sisteme de filtrare – recirculare, finisaj interior piscine, constructie piscine la cheie, furnizare echipamente si consumabile pentru piscine, prelate piscine.